Säsongens sista glögg?

2010-01-21

Sitter här med en rykande, varm kopp lingonglögg bredvid mig... så himla gott! Jag har ju tjatat om det ända sen vi kom tillbaka ner hit till Norrköping, men av någon anledning glömmer vi alltid av det! But not tonight! ![;)](/img/smilies/secret_laugh.png)

 

Det var skönt att få sova en timme extra imorse, det behövdes om vi säger så! Efter en smarrig frukost slaskade vi iväg till plugget, jag hade en föreläsning, Emil räknade konstig matte och Blondie & co höll på med modelleringsprojektet.

 

 

Texas Longhorn... jag vet inte varför, men det var verkligen extra gott idag! Perfekta burgarna, perfekta pommes och en fantastiskt god coleslaw!!! Vi njöt av varenda tugga innan det var dags för 4h av Ljud- och bildkompression (vilka gick förvånansvärt fort faktiskt).

 

Efter skolan tog vi en sväng till COOP, så nu har vi mat för en vecka framöver...Dessutom har vi fått den trasiga kontakten på plats, det tog ju bara 6 mån om inte mer ![:P](/img/smilies/wink.png) Grabbarna har slagit sig ner i soffan och spelar Resident Evil, själv ska jag snart läsa igenom ett rättsfall inför morgondagens föreläsning i Medierätt. Det kommer nog bli en ganska lugn dag imorgon... Jag går i skolan fram till lunch och efter lunchen ska jag räkna lite matte, men sen ska jag inte göra så mycket mer!