Dagen avslutades iallafall med flaggan i topp!

2010-01-20

Det var lika j*vla segt att gå upp imorse ur sängen... Förstår inte vad problemet är! Vi knallade iallafall iväg till skolan medan snöflingorna dalade ner. Små miniplogar åkte omkring och försökte ploga trottoarerna, problemet var bara att de saltade också... nu är vägarna inte vägar längre, utan nermoddade stigar ^^

 

 

Har pluggat lite Transform idag, inte riktigt min typ av matte ^^ vi kommer inte överens än, men det kanske kommer. Jag traskade hem i slasket igen, slog på lite musik och räknade vidare innan jag tog mig några mackor och fil inför träningen (som jag hoppades skulle bli dagens höjdpunkt).

 

Träningen blev faktiskt sjukt rolig, trots manfallet... Bra träning av coach Palma! Nu kommer jag förhoppningsvis sova gott och vakna nåt sånär utvilad imorgon. På schemat finns en föreläsning i Transformteori och en i Ljud- och bildkompression samt även en lektion i ämnet. Det blir med andra ord (mao), en lång dag fram till 17:00. Efter det ska det göras ett flitigt besök hos COOP! Gonatten! ![:D](/img/smilies/grin.png)