En helg fullspäckad av volleyboll...

2010-01-17

Efter gårdagens sega vinst så var det dags för en av herrarnas två allsvenska matcher idag. Jag satt i sekretariatet och hade därmed näst bästa platsen ![;)](/img/smilies/secret_laugh.png) Alltid kul när grabbarna spelar, det blir liksom liiiite bättre spel då! Bjuder på lite bilder från vår match igår, tack Carro för bilderna!

 

 

Annars idag så har vi hunnit med en vända till Linköping. Stannade till på IKEA, men där hittade vi inget, så vi fortsatte vidare till gallerian. Jag smög in på Carlings och tänkte kolla efter en t-shirt, men jag kom ut med ett par jeans. Tänkte att jag ska gå lite i dem här hemma först och se hur de känns innan jag bestämmer mig. Sen gick vi vidare till Cervera, där vi hittade en "kryddhylla" som vi har varit på jakt efter ganska länge, dessutom var det 50% på den ![:D](/img/smilies/grin.png)

 

Vi har gjort varma mackor nu på kvällen och plågats med den extremt dåliga filmen Scream II ^^ Men nu är det dags att smörja in ansiktet med diverse skönhetskrämer och slänga sig i sängen, för imorgon börjar plugget igen... Första föreläsningen är kl.08 i Medierätt, sen på eftermiddagen är första föreläsningen i Transformteori. Wish me luck!