Norrköping 3-2 Hallsberg

2010-01-16

Det var galet segt att ta sig ur sängen imorse, som tur var fick jag lite hjälp av en grön kanin på TVn... det var så sjukt dåligt så jag orkade inte ligga kvar ![:P](/img/smilies/wink.png) Stackars barn som ska behöva titta på såna barnprogram!

 

Tjejerna kom och hämtade upp mig 07:50 och sen var det bara att hoppa in i bussen från OK (rådjurskadan på KFUM-bussen har fortfarande inte läkt). Kl.10 var vi framme i Hallsberg och jag hade ju inte blivit piggare på den 2h långa bussresan. Vi bytte om och började värma upp, självklart skulle ljumsken börja krångla med mig...

 

Dags för matchstart och det kändes ganska bra, men bara ganska... Hallsberg drog ifrån och vann första setet. Jättemycket missar från vår sida, för Hallsberg gjorde inte många "egna" poäng. Folk, servar och smashar i nät och alltför stillastående spelare på plan.

 

Andra och tredje set såg likadana ut rent spelmässigt. Trots jämna setsiffror var seten allt annat än jämna. Hallsberg tog ledningen med 5-7 bollar, vi jobbade ikapp och gick förbi några bollar och sen var det Hallsbergs tur att jobba ikapp igen. Väldigt mycket bergochdalbana ^^ Fjärde set föll inte i våra händer, men påminde även det om de föregående seten.

 

Femte och avgörande set (körs bara till 15p med sidbyte efter ett lag uppnått 8p), var skakigt men vi kunde tillslut knyta ihop säcken och vinna matchen med 3-2! Tyvärr fick vi inte åka hem med 3p, utan fick nöja oss med 2p. Bra spelat tillslut tjejer! Vi har lite att jobba på, jag måste bolla bollar i all oändlighet och lära mig passa :/