Iskallt väder, knastrande snö och strålande solsken!

2009-12-30

När jag vaknade igår var det -20°C ute och strålande solsken - precis som idag, det riktigt biter i kinderna när man går ut eftersom luften är så fuktig häromkring! Efter frukosten tog jag på min dunjackan och tog med mig min lilla kamera ut för att knäppa några fina vinterbilder... tyvärr hann fingrarna frysa på mig innan jag en tagit mig runt husknuten ^^

 

 

Senare på eftermiddagen bar det av in till Karlskoga, där jag träffade min gamle kompis över en fika. Haha hon är precis som förr, underbart ![:D](/img/smilies/grin.png) skitkul att träffas, även om det bara blev för någon timme!

 

Dessutom, bara någon timme efter att jag hade kommit hem igen, knarrade snön ute på gården och Blondie var framme. Så vi gjorde det som man måste göra när man är i Degerfors - åkte å köpte pizza! Sen spenderade vi resten av kvällen framför datorn/tvn... superslappt och skönt!

 

Idag har vi hunnit med en liten promenad genom enorma Degerfors centrum. Jag skulle hämta min födelsedagspresent hos Smyckestudion, ett supersött halsband... hihi! Nu ska jag väl ta tag i lite plugg och sen ska jag ställa mig vid spisen och bjuda familjen på en riktigt god gryta!