Fy va klantigt!!!

2009-12-16

Tentan igår... jag är så besviken på mig själv! Jag visste hur jag skulle lösa alla uppgifter förtom två deluppgifter. Och hade jag inte slarvat, eller varit så sjukt bilnd, hade jag satt min första (och förmodligen enda), 5a... Men nu är det så va, att jag bytte ut en variabel mot en annan, vilket resulterade att en uppgift värd 6p, blev 0. Jag kommer nog inte ens få några tröstpoäng på den uppgiften, för felet var precis i början... FAN FAN FAN FAN va dumt!!!

 

Nu hoppas jag innerligt på att jag får en 4a, att poängen räcker till det.. men jag är så besviken. Förstå mig rätt nu. Jag kan verkligen bli jätteglad över en 3a, men då är det för att jag faktiskt inte kan mer på tentan. Nu när jag faktiskt kunde alla uppgifter, så är en 3a skitdåligt. Jag vet att jag borde vara nöjd, men det är jag inte... jag skäms över hur ett sånt klantigt fel avgör allt. Dessutom gjorde jag ett till superklantigt fel, men det kanske jag kan få ett poäng för...

 

En 3a hade också varit jättebra om jag inte fattade hur jag skulle lösa resterande uppgifter på tentan, men så var det ju verkligen inte nu! Den här tentan kommer förstöra hela min jul... Den gnager mig i bitar! Får jag inte en 4a kommer jag tenta om den när tillfälle ges...

 

Tyvärr förstörde de där misstagen resten av kvällen. Killarna hade dock planerat in en tårta dagen till ära... Marsipan is tha shiet! ;D Himla god var den, passande tröstmat! Vi får se om min önskning går i uppfyllelse som jag önskade när jag blåste ut ljusen.

 

Resten av kvällen spenderade jag framför tvn med glögg, ipren, nässpray och halstabletter ^^ Vilken underbar födelsedag!