En tidig födelsedagspresent/julklapp!

2009-12-09

Det har varit lite segt senaste dagarna... Jag behövde verkligen en helg där universitetet inte fanns i närheten (även om böckerna var på plats ofc), men då fick jag också känna på hur trött jag egentligen är... not good dock!

 

Idag ljusnade det lite på skolfronten, en labkurs avslutades och databasprojektet likaså. Otroligt skönt att allt smått är över så att man bara kan koncentrera sig på tentorna. Vektoranalystentan är på tisdag aka min 23-årsdag... läskigt! Men gårdagen spenderades till gamla mattetentor och det kändes faktiskt helt ok även om det inte gick jättebra. Jag har ju trots allt några dagar kvar att rätta till felen jag gör och förstå lite mer ![:)](/img/smilies/happy.png)

 

 

 

Dessutom kom en tidig present/julklapp på posten till oss idag - en Intuos4 ![:D](/img/smilies/grin.png) Woho!!! För er som inte har en aning om vad det är för något, så är det en ritplatta, hihi! Jag räknade väl inte med några större mästerverk direkt när den packades upp. Jag kunde inte ens träffa ikonerna för att välja Pencil i PS ^^ Nåväl, efter lite pillande i SketchBookExpress lyckades jag ganska bra tycker jag... Ögat ovan är inte helt fy skam med tanke på att jag inte ens kunde klicka på ikonerna som sagt ![:P](/img/smilies/wink.png)