Bonuspoäng på duggan!

2009-11-30

Dagen började inte så bra... matte och regn ^^ Nja, det var verkligen inte kul, jag är så sjukt förvirrad, fattar ingenting känns det som. Men jag ska fan lägga ner min själ i det de kommande två veckorna inför tentan, jag ska bli av med skiten!

 

Som lite plåster på såren gjorde jag våfflor till lunch. Himla smaskens ![:D](/img/smilies/grin.png) Sen var det dags två timmar italienska och DC-måtårer följt av två timmars bildbehandling. Riktigt segt, som vanligt.

 

Klockan passerade 17:00 och äntligen var plugget slut för dagen, så det var bara att skynda hem, byta om och springa ner till träningen. Idag var jag på! Det var riktigt kul ![:D](/img/smilies/grin.png) Hade lite skutt i benen, så jag slängde mig efter det mesta! Sen börjar mina hoppserverar sitta bättre å bättre, idag var det till och med ganska bra drag i dem som gick över ![;)](/img/smilies/secret_laugh.png) Woho!

 

Dessutom, dagens höjdpunk var ändå att se att matteduggen, som jag gnällde över för någon vecka sedan, faktiskt gick bättre än väntat. Jag vet inte hur många poäng jag får än, men jag ser ett G i Ladok, vilket innebär att jag har minst 3p med mig. Jag hoppas dock att jag får 4p med mig till tentan, men så blir det nog inte tyvärr. Men, men... 3p är bättre än inga alls! ![:D](/img/smilies/grin.png)