Vilken tradig dag...

2009-11-26

Jag vaknade imorse och var inte tvungen att gå upp, men jag kände inte riktigt någon mening med att stanna kvar i sängen heller. Jag hörde hur muffinsarna, efter gårdagens bak, stod ute i köket ropade efter mig: "Eat me, eat meee!!!"...

 

  

 

På med datorerna och dags för frukost. Rostade mackor med ugnsbakad gräddpastej, gurka och tomat i brist på honung. Jag räknade lite matte och vips så var klockan halv ett och det var dags att ta sig iväg till skolan och dagens föreläsningar. Bra trist faktiskt...

 

Väl hemma igen blev det matlagning och lite projektpulande. Barnmat stod på menyn - baconinlindad falukorv med gräddig tomatchilisås och mozzarella åkte in i ugnen i ~25min, potatismoset mosades. Själv var jag sugen på spenat, så jag kokade ihop lite åt mig. Men jag kunde ju inte hålla mig ifrån de skrikande muffinsarna när jag lagade mat... oops!

 

Klockan närmade sig snabbt 20:00 vilket innebar träning, men jag var inte så sugen på att ta mig ut till Himmelstalund. Jag visste att vi skulle bli väldigt lite folk, men utan mig hade det varit en mindre, så jag åkte iväg. Där väntade Puma och tränaren Palma... Vi var alltså två tjejer + tränaren ^^ Mja... vi slösnackade lite innan vi bestämde oss för att lägga ner och åka hem igen.

 

Nu sitter jag här med en fruktsallad och funderar mest på vad jag ska ha med mig i matlåda på lördag. Vi har match borta mot Lindesberg och blir borta från 13-22. Någon där ute som har förslag på en bra, kall matlåda som dessutom håller sig fräsch???