Mat kanske?

2009-05-31

Som att det är någon överaskning när det kommer till oss... Nej, inte direkt! Men igår blev det lite annorlunda, för lunchen uteblev och det blev nån halvdan middag bestående av melon och linser för min del, inget värre måste jag säga, för melonen var verkligen en besvikelse!

 

 

Senare på eftermiddagen så bar det av till skolan, tro't eller ej... Ingen sol och inget njutande för min/vår del. Och när klockan närmade sig halv nio, så bestämde vi oss för att det fick vara nog. Vi tog bilen till Hageby å handlade massor av god mat (men först snodde vi alla pantflaskor vi kunde hitta från en viss Emil). Klockan blev nästan 22 innan jag kom igång med matlagningen som blev alldeles för stora potatisbullar med pepparstek och lövbiff samt smarrig sås! ![:D](/img/smilies/grin.png) Hehe ja.... som sagt ^^

 

Nu skiner solen och det är klarblå himmel... Termometern visar 24°C och vi ska duka frukost ute på balkongen. Tyvärr blir det inget annat än plugg nere på skolan idag också, men det känns som man kan lägga lite extra krut på skolan när det bara är knappa 2v kvar till två månaders sommarlov!

 

GRATTIS på mors dag mamma!!!