Packmästare!

2017-11-19

Att leja bort allt som rörde flytten kan ha varit det bästa beslutet på väldigt, väldigt länge. Vi kontaktade Flyttfirma Arbetspartner och köpte allt vi kunde - packmästare, flytt och städning.

När jag var i kontakt med dem undrade de givetvis hur mycket saker vi hade? När jag berättade att vi hade ganska mycket saker för att bo på 37 kvm, skrattade killen lite åt mig i telefonen och sa "Hur mycket saker kan man få plats med, det kommer inte vara några problem alls!" Nåja, jag försökte iaf.

På söndagsmorgonen knackade det på dörren och vår packmästare hälsade glatt på oss. En riktigt stockholmare med bred dialekt, så skön! Han hade med sig 40 flyttkartonger, silkespapper och bubbelplast i mängder. Jag, som är lite av ett kontrollfreak, ville gärna hjälpa till och kände inte att jag ville åka därifrån. Johan erbjöd sig att packa källaren och jag bestämde mig för att klättra upp och ner för stegen och lasta ner pryl efter pryl. Det skulle iaf spara oss lite tid.

Killen packade och packade, vi bjöd på kaffe och fika. Bra deal tyckte vi ^^ På eftermiddagen kom han dock på att han inte hade ätit mat än, men han behövde ändå åka iväg och hämta fler kartonger (I told you so!), så då kunde han passa på att hugga en korv eller två, sa han.

Vi packade till sena kvällen. Jag tror vi ansåg oss vara tillräckligt klara runt kl 20. Istället för att sitta i en hoppackad lägenhet, knallade vi in till Sturehof där vi unnade oss en trerätters efter allt slit! Toast Skagen, råbiff och efterrätt... Så himla gott!!

Väl hemma igen kändes det väldigt konstigt att gå upp på loftet och lägga sig, detta var alltså sista natten i lägenheten. Himla konstig känsla... Imorgon bar det av till Nacka Strand!