Flytthelgen är här!!

2017-11-19

Då var det dagen, helgen med stort H var här! Flytthelgen!! Det var dags att sno föräldrarnas bil ännu en gång ^^ Alltså, vad hade man gjort utan sina föräldrar???

Fredag eftermiddag satt vi på tåget hem till Degerfors... Med årets första saffransbulle och en kopp te, var resan i "tyst avdelning" den bästa stunden på hela dagen!

Fredagskvällen spenderades nere i källaren där jag packade om alla kartonger jag tagit hem under åren som Johan och jag bott på Östermalm. Det är rätt svårt att få plats själv på 37 kvm och nästan omöjligt när man är två, iaf när det kommer till förvaring av prylar (vilket jag har rätt mycket av).

Redan på lördag eftermiddag hade vi packat bilen full och var på väg till Stockholm igen. Väl hemma började vi småpacka inför morgondagen när "packmästaren" skulle komma. Min tanke var att få undan massa småskit i lite mer behändiga kartonger/lådor så att han slapp lägga tid på det.

Vi monterade ner TVn på loftet och såg till att få ner väggfästet för den stora TVn i vardagsrummet. Sedan packade vi ner så mycket kläder vi kunde i våra resväskor. När vi var klara med det hade klockan passerat midnatt och det var lika bra att gå och lägga sig. Hellre pigg imorgon än smågrinig och trött.