Patchwork matta av vackraste silverko!

2017-11-15

Det här med att flytta, det är rätt dyrt alltså. Dessutom är det smått beroendeframkallande ^^ Jag spenderar sjuka timmar på Pinterest och diverse inredningsidor. Inte nog med det, jag har dessutom börjat skanna av Blocket, just in case den där speciella favoriten skulle dyka upp...

Och vet ni, ibland gör den det! Den här gången var jag ute efter en stor matta (vilket är svindyrt att köpa nytt) och rätt vad det var så dök den upp, på sida 30/35, typ ^^ En stor lappad matta i kohud! Tjejen som sålde den bodde på Östermalm, så det var nära och bra ifall vi ville komma och kolla på den.

Johan och jag tog en promenad till Villastaden och knackade på dörren till en alldeles fantastisk våning! Herregud, tänk att vissa människor får bo så fantastiskt vackert! Dessutom var tjejen som öppnade dörren supertrevlig, så vi kunde inget annat än tycka om henne. Hon visade oss in i det stora vardagsrummet och pekade på mattan - "Här är den, fantastiskt lappad av silverkossor!". Och den var verkligen heeelt fantastisk. Johan och jag tittade på varandra med en blick som sa "KÖP" och vi behövde inte ens fundera på det.

Vi swishade henne ett par tusenlappar, varpå hon erbjöd sig att köra hem mattan åt oss senare i veckan! Så sjukt trevlig! Och idag knackade hon på dörren! Tadaaa!