2017 - Året som passerat - Q3

2017-12-29

Juli

11 juni kom äntligen biljetterna till British GP i Silverstone!!! Vi var beyond excited, jag tror inte ni förstår, nu förstod vi att det faktiskt skulle hända!!!


14 juni ringde klockan omänskligt tidigt och "semesterölen" på Arlanda intogs redan innan klockan hade slagit 06:00 ^^ Framme på Heathrow väntade vår AirBnB-värd, Sach, hade hade erbjudit sig att hämta upp oss... helt knäppt ^^ Vem gör så? Dels hyr ut ett rum till två främmande människor och sen, dessutom, erbjuder sig att hämta upp dessa främlingar på flygplatsen 1,5 h hemifrån?

Efter drygt 1h 40 min svängde vi upp på hans infart. Han var så trevlig, genuint trevlig! Han öppnade dörren och visade oss runt. Vi hade hela undervåningen för oss själva - sovrum, nyrenoverat badrum, TV-rum och fri tillgång till allt som fanns i deras kök ^^ Dessutom väntade en flaska vin på oss i sovrummet - deras favoritvin, ett sydafrikanskt rödvin som inte finns att få tag på någon annanstans. Haha, alltså, varför kasta bort det på oss isf?!

Helt plötsligt ropar Sach utifrån köket - "Johan, do you want a beer, man?! And Nathalie, care for a drink?!"... Alltså, hade vi hamnat hos den trevligaste människan i världen eller? Vi slog oss ner en timme och snackade om allt och ingenting, sedan gav han nyckeln till oss och försvann ut i trädgården.

Vi bytte om till bekväma skor och bestämde oss för att gå bort till banan.. Efter 30 min promenad var vi framme och det pirrade i hela kroppen på oss när vi hörde F1 bilarna som var ute på andra träningen! Vilken grej, vilken upplevelse... En dröm som gick i uppfyllelse!

Efter en heldag på Silverstone, var det väldigt skönt att komma hem. Vi duschade av oss och la oss i sängen, där Johan givetvis somnade. Sach hade erbjudit sig att köra oss till närmaste stad ifall vi ville äta på en restaurang på kvällen. Vi SMS:ade och sa att vi var mer än nöjda ifall de kunde köra oss till närmaste matbutik så att vi kunde handla lite frukost och något litet till kvällen. De hade helt missat att vi kommit hem, men sa åt oss att komma ut i köket om vi ville. Där stod Manpreet, hans fru, och lagade mat och hade gjort i flera timmar ^^ På menyn stod indiskt långkok på lamm... Haha alltså, världens bästa värdpar!

18 juni blev Nacka Strand en verklighet... Vi fick nämligen vårat inflyttningsdatum bekräftat till 20 november!!


Augusi

Augusti månad gick i inredningens tecken, det var nämligen dags för fotografering av lägenheten. Jag ville, så klart, att allt skulle vara freaking spotless och i sitt essä! Jag shoppade inredning för allt för mycket pengar, men bilderna till prospektet blev fantastiska, så det var värt varenda krona!


I år fick jag förfrågan om att åka med till Gamescom (världens största spelmässa med närmare 400 000 besökare) i Köln, Tyskland. Självklart svarade jag ja, jag missar inte en chans att resa med jobbet!


28 maj var det äntligen dags, lägenheten var nu ute till försäljning hos **ESNY**. Egentligen var jag supernervös för hur det skulle gå, marknaden var nämligen väldigt skakig och hade t.o.m börjat dala nedåt. Nåja, jag hade iaf gjort precis allt jag kunde göra... Gick det dåligt var det iaf inte mitt fel.


September

I början av september firade även **DICE 25 år**. Det innebar en hel veckas firande av olika slag. Det bjöds på tårta och bakelser, DICE hade abonnerat hela **Gröna Lund** för en kväll (roligaste kvällen på länge!) och som att det inte vore nog, avslutades hela veckan med en stor tillställning på **Cirkus**!


14 september var det äntligen dags för att få se vår lägenhet i färdigt skick! Dags för mättillfälle! Jag vet inte vad jag hade för förväntningar... Kanske att inget skulle vara på plats, att det skulle kännas superlitet eller konstigt. Men, när vi klev in där och fick se utsikten och vårat färdiga kök, kändes allting genast mycket bättre!


Att sälja lägenheten visade sig bli en pärs... Shit, jag har inte mått så dåligt på väldigt, väldigt länge. Ingen ville ha den... Ingen. Det var helt sjukt, för den var (och är fortfarande) så fantastiskt fin. Det ligger perfekt och har optimalt planerat och inredd. Men, marknaden skakade kraftigt och priserna sjönk nästan 10 % på bara två månader. Första visningshelgen fick vi ett riktigt bra bud, men de drog sig ur kvällen innan vi skulle skriva kontrakt. Därefter upphörde spekulanterna komma på visningarna. Vi körde omvisning efter omvisning, men nada. Tillslut fick vi till två privatvisningar på samma dag och både intressenterna la varsitt bud. Vi vågade inte hoppas på någonting förrän vi hade en underskrift på kontraktet, men 27 september blev allting äntligen klart!