2017 - Året som passerat - Q1

2017-12-27

Januari

Jag måste erkänna att jag inte hade speciellt höga förhoppningar när det kom 2017, detta trots att en flytt väntade i slutet på året. 2017 skulle komma att bli et mellanår på jobbet, vilket innebär få resor och mycket planerande och itererande under utvecklingen.

Januari började dock med en vinterpromenad runt Blockhusudden där jag fångade några av årets bästa foton.


Jag gjorde, efter mycket om och men, slag i saken och köpte de vackraste vinglasen jag skådat - Air Sense från Zwiesel, by Bernadotte & Kylberg.


Dessutom var lite kanske lite spontana och gjorde en beställning på säng från Tempur. Nu skulle vi bara vänta i drygt ett år innan vi fick sova i den ^^Februari

I början på februari åkte jag ner till Göteborg och representerade DICE på årets upplaga av CHARM. Vi passade på att både äta och dricka gott på både TOSO och Hello Monkey.


Till Alla Hjärtans Dag bokade vi bord på Svartengrens, en restaurang jag mer än gärna återkommer till om och om igen. De har verkligen riktigt god mat till ett inte alltför orimligt pris. Det blev en avsmakningsmeny med tillhörande vinbpaket. Mums!

Svartengrens Svartengrens Svartengrens Svartengrens
Svartengrens Svartengrens Svartengrens


Under året skulle jag dessutom få möjlighet att besöka Sturebadet hela fem gånger för att få en härlig massage! I slutet på månaden var det dags för mitt första besök och gud så skönt det var!


Mars

Mars månad gick i den fina matens tecken... Det blev nästan lite för mycket av det goda och det kändes nästan som att hela grejen med "date night på restaurang" tappade lite av sin charm.

Vi inledde med en date på SMAK och beställde in 7 rätter var med vinpaket.

Svartengrens Svartengrens Svartengrens Svartengrens Svartengrens
Svartengrens Svartengrens Svartengrens Svartengrens Svartengrens


Helgen därefter fick vi besök av min gamle vän Emil och hans tjej. Vi fick den fantastika uppgiften att hitta ett bord i Stoclholm med en dag till godo. Vi hittade ett bort på Svartengrens (igen), men så fick det bli.

Det här gången beställde vi dock in deras köttallrik och det var sååå mycket mat och det var minst lite gott! Det var riktigt kul att träffa dem igen och jag blir så glad när jag ser dem tillsammans! Mer kärlek åt folket!


Jag medverkade i "Bakom framgång finns en och annan motgång" - en kort film/intervju tillsammsn med Örebro Universitet.


Det var även i mars månad som jag tog det här med att bli gammal till nya höjder - jag köpte ett par snygga glasögon att ha på jobbet när jag sitter vid datorn. Kanske var det dessa som skulle se till att min ständiga huvudärk försvann?


Sen var det äntligen dags, besöktet på Gastrologik! Med sin Michelin-stjärna var mina förväntningar skyhöga och jag kan bara tacka mina föräldrar för den fina 30-årspresenten! Under kvällens serverades inte mindre än 18 rätter med tillhörande viner!! Galet...

Gastrologik Gastrologik Gastrologik Gastrologik
Gastrologik Gastrologik Gastrologik Gastrologik
Gastrologik Gastrologik Gastrologik Gastrologik
Gastrologik Gastrologik Gastrologik Gastrologik