DUX SuperSpider

2017-10-20

DUX SuperSpider

Nu är det bara en månad kvar till vi flyttar och jag börjar bli helt galet pepp!

När hela den här grejen med flytt började komma på tal, sa jag till mig själv att OM jag får lägenheten såld för en viss summa, ska jag unna mig något dyrt... Det fanns en önskan om en väska från Chloé modell Faye, en Chanel-väska, en Jetson-fåtölj från DUX... Mja, det fanns många drömmar som cirkulerade.

Först hade jag en gräns på 100 000 kr/kvm som gräns. Sedan höjdes den till 105 kkr/kvm, 110 kkr/kvm och sedan 115 kkr/kvm. Nu kom vi ju inte riktigt upp i min sista gräns, men alltså, vad gör det egentligen... Vi slog ju min första gräns med råge!

De senaste veckorna har jag gått och suktat efter en liggfåtölj från DUX, en SuperSpider i fårskinn! Egentligen skulle jag fundera ett par veckor till och iaf komma på plats i lägenheten innan jag köpte något. Men, nu dök det upp ett par på Blocket till ett såpass bra pris att det är värt att bo lite trångt i en månad! Ah, priset är sjukt bra, två för en i princip ^^

Så, imorgon är det vi som hyr en liten lastbil och rör oss ut till Saltsjöbaden för att göra slag i saken! Woho!! Så jävla nöjd!