LeetSpeak 2017

2017-10-14

Klockan ringde tidigt idag (iaf. för att vara lördag) och strax innan kl 08 stod en taxi och väntade på mig utanför dörren.

Dags för dagens presentation och var måste erkänna att jag var lite nervös. Det är annorlunda att presentera inför utvecklare, de förväntar sig en viss standard på presentationen och nöjer sig inte bara med en glättig inspirationsföreläsning.

Vi checkade all teknik direkt och sedan var min tanke att åka hem igen, jag föreläste nämligen först kl 15:30. Men, jag blev kvar hela dagen och tillslut blev det min tur. Självklart hade jag glömt slå på ljudet på datorn, så jag spolade första sekunderna av vår trailer, men aja... Another way to break the ice ^^

Det var inte min bästa föreläsning och jag fick stressa på eftersom jag hade så mycket att gå igenom. Jag visade lite BCD-filmer och jag tror de var väldigt uppskattade! 65 % av publiken älskade det, 33 % tycke den var relevant och 2 % tyckte att de hade kunnat varit utan den. Det får väl ändå anses helt OK.

Jag stannade kvar en stund när dagen var över och snackade med folk som inte vågat komma fram tidigare. Därefter åkte jag hem till min älskade karl och gosade ner mig på hans bröst!