Äntligen är den såld!!!

2017-09-27

Vilken helvetesvecka... Usch, jag vill aldrig mer sälja en lägenhet! ^^ Det är hemskt när det inte går bra! Tisdagsvisningen gav noll resultat och vi bestämde oss för att köra ytterligare en visninghelg. Tyvärr resulterade den inte heller i något vettigt bud och vi stod där, helt ställda. Vad har hänt med marknaden egentligen?! Hur kan inte den här lägenheten bli såld?!

Omvisningshelgen resulterade inte heller i något och vi stod nu i valet och kvalet - köra en till visningshelg eller ta bort lägenheten från Hemnet och köra igen om ett par veckor? Det började trots allt bli lite ont om tid... Som tur var fick Sophia fatt i två spekulanter som ville ha varsin privatvisning. Sagt och gjort. Jag fick slänga mig in i en taxi eftersom de i stort sett väntade på mig hemma ^^

Det visade sig att båda var intresserade av lägenheten och när Sophia tackat för sig, ringde hon bara 10 minuter senare. Både hade lagt ett bud och jag vågade inte hoppas på något allt. Det blev en budgivning, om än liten, och tillslut bestämde vi oss för att tjejen skulle få lägenheten trots att den äldre mannen bjöd mer. Det kändes bara mer rätt med henne, då är det inte värt ett par tusen extra.

På kvällen skrev vi ÄNTLIGEN på kontraktet och vi kunde andas ut!!!

Den här natten sov jag som en bebis efter att alla spänningar hade släppt. Jag trodde aldrig att det skulle bli ett problem att sälja den här lägenheten, men tydligen är marknaden hänsynslös och just nu är trenden nedåtgående. Men, det var inte bara vi som hade svårt att få lägenheten såld. Jag har sett flera lägenheter som både har sänkt priset och ändrat till "Accepterat Pris"... Dessutom är det flera stycken som återkommit efter ett par veckor utanför marknaden.

Är det bostadskraschen som är här nu tro?