Visningshelg!!!

2017-09-17

Visninghelg och allt är fullständigt kaos. Det här med homestyling är inte det lättaste, även om det i vårat fall mest handlar om att plocka undan saker och "rensa upp". Aldrig har jag plockat undan och städat så noga som den här helgen. Inget får gå fel, allt måste vara i tipp topp!

I fredags var jag t.o.m. och köpte två buketter för nätta 900 kr!!! Alltså, hade jag vetat att det skulle bli så dyrt hade jag aldrig köpt det... Men nu stod jag där medan blomsterhandlaren plockade ihop ett fin höstbukett och rätt vad det var, så var vi uppe i nästan 1000 kr! ^^ Då kunde jag ju inte säga att jag inte ville ha buketterna, det var ju alldeles för sent! Aja... Nästa gång kommer jag sätta ett tak på vad det får kosta...

Allt var skinande blankt när det tillslut var dags för vår första visning och jag hann knappt ut genom dörren innan ett par spekulanter knackade på. Det måste ju båda gott, eller hur?!

Kristoffer höll mig sällskap för att lugna mina nerver. Under visningen tog vi en bullfika och när visningen var över och vi snackat lite med mäklaren, gick vi iväg och käkade.

Mitt i middagen ringer mäklaren och säger att hon fått ett bud på 4,3 miljoner och att hon tycker att vi ska ta det, direkt! Jag bad att få återkomma efter middagen, vilket jag gjorde, och då bestämde vi oss för att köra på det! Kontraktskrivingen skulle ske kl. 14 dagen där på och nu började jag slappna av. Vilken lycka (om än lite besviken över att det inte blev någon budgivning), att det hela var över, nu kunde jag sova gott för första gången på flera veckor!