Gamescom - Köln - Dag 7

2017-08-26

Eventets sista morgonpass och jag började känna mig riktigt förkyld... Jag hade förmodligen feber, trots det kändes det som att dagen gick relativt snabbt. Glada och nöjda som få, hoppade vi in i taxin för sista gången. Jag undrade om vi inte skulle kunna försöka äta middag tillsammans, hela gänget, som ett bra avslut på ett lyckat event. Iom med den idén blev jag även ansvarig för att hitta en restaurang som kunde servera 12 personer samma kväll. Och självklart löste jag biffen, vad annars!?

Efter en lång och skön dusch på hotellet, bestämde jag mig för att försöka fota katedralen... Men, när jag kom fram dit hölls någon manifestation och det var så sjukt mycket folk i rörelse. Bara att vända tillbaka till hotellet.

Jag slog mig ner i baren tillsammans med Sofie och tog ett glas vin. Klockan närmade sig 21 och det började bli dags att röra sig till restaurangen. Där hade de komponerat en 5-rättersmeny åt oss, sedan bestämde vi oss för att ta in lite bubbel, ett par flaskor vitt och rött. Maten var riktigt god faktiskt, eller så var jag bara hungrig, men jag var riktigt nöjd!

Vid midnatt kände jag mig såpass sjuk att jag tackade för mig och kröp ner i sängen på hotellet.