Gamescom - Köln - Dag 6

2017-08-25

Ännu en dag där jag hade eftermiddagsskiftet. Inte fullt lika mycket folk idag dock och eftermiddagen gick ganska snabbt...

Efter stängning hängde jag med tillbaka till restaurangen vi åt på igår. Den här gången var vi ett nytt gäng och jag komponerade ihop en egen meny med massa gott - stekta nudlar, riktigt fint kött och glass på grönt te till efterrätt.

Någonstans på vägen blev det bestämt att vi skulle åka tillbaka in till mässan där SONY hölls sitt årliga party. Egentligen var jag inte alls sugen eftersom klockan redan närmade sig 23:30 och jag hade morgonpasset imorgon, men jag föll för grupptrycket ^^ Vi tog en taxi tillbaka och när vi kom fram till festen fastnade i kö... länge. Klockan tickade och enligt rykten skulle partyt stänga tidigare i år eftersom man skulle hinna städa rent i deras bås innan öppning dagen därpå. Men, vi kom in tillslut och letade rätt på en tom ölflaska, det var nämligen det enda sättet att få en egen ^^ Lämna in en tom flaska, få en ny... Rätt smart faktiskt.