British GP - Lördag!

2017-07-15

Upp tidigt och iväg!

Det var betydligt mer folk idag, men vi fick helt OK platser under FP3. Dock började det regna och fram åkte alla paraplyer ^^ Inte så konstigt kanske, det vore inte British GP utan lite regn... Kanske kunde kvalet bli riktigt spännande om det här höll i sig?!

Kameran var med idag och det blev ett par riktigt bra foton... Tack till Kameradoktorn som är världens bästa butik och tack till Mats som alltid låter mig låna det jag behöver (den här gången en 2X telekonverter till min 70-200).

Efter FP3 högg vi lite mat, sedan tog vi en promenad runt området och kikade runt. Lagom till kvalet hittade vi platser på start- och målrakan, perfekt!

När vi kom tillbaka till huset på kvällen, slängde vi oss i duschen innan Johan tvärsomnade i sängen. Själv satte jag igång att kolla igenom alla hundratals bilder jag tagit under dagen för att se om det var någon som gick att använda.

Sash hade erbjudit sig att köra oss till närmaste stad ifall vi ville äta på en restaurang på kvällen. Vi SMS:ade och sa att vi var mer än nöjda ifall de kunde köra oss till närmaste matbutik så att vi kunde handla lite fukost och något litet till kvällen. De hade helt missat att vi kommit hem, men sa åt oss att komma ut i köket om vi ville. Där stod Manpreet och lagade mat och hade gjort i flera timmar ^^ På menyn stod indiskt långkok på lamm... Haha alltså, världens bästa värdpar!

Snart åkte både öl, vin och drinkar fram och efter någon timme trillade Manpreets syster+man in ^^ Helt plötsligt hade vi en härlig middag framför oss och det kändes som en middag med riktiga vänner! Och inte nog med att Manpreet hade spenderat flera timmar i köket redan, hon ställde sig dessutom och kokade ordning indiskt te efter middagen - en process som tar närmare en timme att få klart.

Vi slog oss ner ute i deras trädgård och tände den lilla kaminen de hade där. Här satt vi, i Silverstone, med människor som fram till för några timmar sedan inte ens hade existerat för oss. Det var supertrevligt och vi kunde förmodligen inte ha haft en bättre kväll under den här resan!

De har förstört alla framtida vistelser hos andra värdpar... Ingen/Inga kommer någonsin slå de här två underbara människorna!