British GP - Fredag!

2017-07-14

Klockan ringde omänskligt tidigt imorse (kändes det som iaf), men vad gör det när vi vet vad som väntar!?

Eftersom det är semestertider och vi hade lånat bilen av mina föräldrar, tog vi bilen in till Arlanda. Jag hade förbokat parkering och shit va smidigt det var. När vi kom fram skannades regplåten av, jag hälsades välkommen och sen var det bara att parkera. Betalt och klart!

Det var galet mycket folk på flygplatsen och det tog en bra stund innan vi kunde slå oss ned utanför vår gate. Vi skålade i cava och öl - det här skulle bli grymt! Trots 30 min försening på Arlanda, landade vi ganska exakt på Heathrow ändå. Jag SMS:ade Sach och 5 minuter senare svängde det upp en svart BMW och stannade framför oss. Helt sjukt ^^ Vi hälsade glatt på en avslappnad kille i flipflops, sedan hoppade vi in i bilen och åkte iväg. Jag kunde inte låta bli att tänka på Hostel-filmerna när jag satt där i baksätet, åkandes tillsammans med en främmande människa, på små brittiska landsvägar ^^

Efter drygt 1h 40 min svängde vi upp på hans infart. Han var så trevlig, genuint trevlig! Han öppnade dörren och visade oss runt. Vi hade hela undervåningen för oss själva - sovrum, nyrenoverat badrum, TV-rum och fri tillgång till allt som fanns i deras kök ^^ Dessutom väntade en flaska vin på oss i sovrummet - deras favoritvin, ett sydafrikanskt rödvin som inte finns att få tag på någon annanstans. Haha, alltså, varför kasta bort det på oss isf?!

Helt plötsligt ropar Sach utifrån köket - "Johan, do you want a beer, man?! And Nathalie, care for a drink?!"... Alltså, hade vi hamnat hos den trevligaste människan i världen eller? Vi slog oss ner en timme och snackade om allt och ingenting, sedan gav han nyckeln till oss och försvann ut i trädgården.

Vi bytte om till bekväma skor och bestämde oss för att gå bort till banan.. Efter 30 min promenad var vi framme och det pirrade i hela kroppen på oss när vi hörde F1 bilarna som var ute på andra träningen! Vilken grej, vilken upplevelse... En dröm som gick i uppfyllelse!