AirB&B

2017-07-11

Dags att boka hotell... Eller? Knappast va... Med bara att par dagar kvar till F1 fanns inte ett enda hotell kvar inom flera kilometers avstånd. Inte så konstigt kanske eftersom de räknar med ca. 350 000 besökare under de här dagarna.

Så, för första gången i mitt liv skulle vi testa på B&B och vilken tur vi hade! Plötsligt fanns det där, ett perfekt rum bara 30 min promenad från banan... Vi högg det direkt, utan att tveka! Efter bara några timmar hade vi blivit accepterade och allt var betalt och klart. Killen, Sach, verkade supertrevlig och om vi undrade över något var det bara att fråga!

"Hur tar vi oss från Heathrow till Silverstone smidigast?"

Till svar fick vi världens utläggning. Först tåg till London, sedan byte av tåg till en annan stad... Därefter buss eller 1h taxi. Han hade kollat upp tider och priser, samt räknat ut att hur vi än gjorde skulle det ta flera timmar och kosta runt £100. Men, han kunde hämta oss på flygplatsen istället för £70 om vi ville, inga problem!

Hmm... Alltså, vad är det här för människa?! Vem erbjuder sig att åka och hämta två vilt främmande människor på flygplatsen, som dessutom ligger 1,5 h därifrån?! Det hela lät ju alldels för bra för att vara sant, men vi tackade självklart ja och undrade om vi blivit fullständigt blåsta. Det var bara att vänta och se ^^