No4 och råbiff!

2017-07-05

Johan, den lilla fulingen, tog en vecka extra semester i år och har alltså en extra vecka med "riktig" semester - semester från mig! ^^ Han tog bilen ner till Västervik och jag stannade kvar i Stockholm för att jobba på som vanligt ett par dagar till.

För att få tiden om kvällarna att gå (det är så sjukt trist att sitta hemma själv), tog jag bussen ut till Nacka Strand efter jobbet för att kolla till bygget (ännu en gång). Den här gången var balkongerna i stort sett på plats i första flygeln, även våran. Jag hade nog förväntat mig en lite större balkong än vad det ser ut att bli (vi delar nämligen den där balkongen med våra grannar), men aja... Man kan inte få allt här i livet. Skulle vi verkligen trivas där ute, jamen då får vi väl ta sikte på en lägenhet i en av flyglarna som har två stora balkonger.

Jag bestämde mig för att ta båten tillbaka till Nybroplan och när jag klivit på och åkt ett par minuter, plingade det till i mobilen - "Kom till Usine, vi ska käka och hänga lite!!!"

Nåja, så snart jag kom fram till Nybroplan högg jag första bästa buss tillbaka till jobbet ^^ Där satt de och väntade på mig och när jag kom dit beställde vi in käk direkt! Det fick bli en råbiff med basilikakräm ikväll... Mums! Därefter tog vi varsin drink innan vi kilade vidare och hamnade på Kvarnen (skräll ^^). Här mötte vi upp fler kollegor och det blev som vilken vanlig onsdagskväll som helst ^^