Djurets stora avsmakningsmeny!

2017-05-13

Djurets stora avsmakningsmeny med tillhörande vinpaket. Charkbricka till förrätt, därefter 4 mellanrätter och en osttallrik innan efterrätten kom in. Vi avslutade middagen med varsin Hot Shot!


Tartar

Tartar med gräddsås och rom.


Torsk

Torsk bakad med alger 44°c med kräm på vårpurjolök, smält grisrygg, och rostad mandel.


Vårkyckling

Vårkyckling bakad i grüner veltliner-vinäger och sockereldad pilgrimsmussla med bondbönor och buljong på kyckling samt lättrökt pilgrimsmusselrom.


Grisrygg

Stekt grisrygg med blomhavssalt, smörad schalottenlök-jus, älgörtsvinäger och karamelliserad endive.


Pavé du Nord

Pavé du nord med saffransaprikoser, picklad morot och långpeppar.


Färska hallon

Färska hallon med rostad jordärtskockskräm, lagrad balsamico och mjölksorbet.


Hot Shot