Visningslägenhet i No 4!!!

2017-05-14

Vi har preliminär inflytt i november - om drygt 6 månader med andra ord!!!

Idag var det äntligen dags att få besöka den första färdiga lägenheten ute vid Nacka Strand i No 4! Så himla spännande! Johan och jag hoppade på båten ut och fick därmed en vy över hur huset och fasaden kommer att se ut. Kommer bli riktigt bra tror jag!

Vi var lite tidiga och beslutade oss för att kika lite runt huset. Då sprang vi in i en svensktalande amerikanska som hade köpt den stora våningen med gigantisk terrass på 7:e våningen. Superhärlig och öppen! Vi var mer än välkomna på drinkar och grillning nästa sommar!

När klockan slog 12 välkomnades vi in i huset. Vi leddes genom vad som kommer att bli korridoren till olika lägenheter, sedan gick vi upp en våning innan vi möttes av representanter från Oscar Properties utanför dörren. Vi tog av oss skorna och sedan var det dags att se vad tusan vi har köpt egentligen!

Lägenheten vi besökte låg på samma våning som vår, våning 5, men där slutade också likheterna. Den här lägenheten var på 133 kvm och låg längst fram i första flygeln. För 13,3 miljoner var utsikten var helt enastående, såklart. Svårt att säga hur utsikten kommer se ut för vår del eftersom vi ligger längst in mellan två flyglar. Vi kommer inte heller ha en köksö som fanns i den här lägenheten och vi kommer ha en WIC istället för garderober, tex. Men, jag försökte fokusera på det som även vi kommer att ha i vår lägenhet - material, golv, vitvaror, m.m.

Nyfikna som vi var tog det inte lång tid innan Johan frågade när det kan bli aktuellt med inflytt. Tjejen förklarade att första etappen hade preliminär inflytt under november, medan etapp två hade det först i mars. Hon undrade vilken lägenhet som var vår och det visade sig att vi låg precis på gränsen mellan etapp 1 och 2, men att vi hade tur och låg i etapp 1!! Det innebär alltså att vi har preliminär inflytt om drygt 6 månader!!!