Grabbarna grus i storstan!

2017-05-12

Idag kom Johans polare, Robert och Jimmy, på besök. De har snackat om att ta en helg i Stockholm så länge jag har känt dem, men det är först nu som det blivit av.

Eftersom jag stod på jobbet och fotade Prinsen idag, kom jag hem ganska sent. När jag väl kom hem och öppnade dörren, hade de dragit för alla fönster och fått i sig en och annan öl/drink redan! Ätit hade de dock inte gjort, vilket märktes ^^

Efter lite om och men gick vi in till stan för att äta. Robert kände tydligen en snubbe och ville in och käka där... När vi väl kom fram visade sig dock vara helt fel ställe (de serverade ingen mat). Vi hamnade i ett limbo-state - vart skulle vi ta vägen nu då, utan att ha något bord bokat en fredagskväll inne vid Stureplan? Vi hamnade tillslut på Burger & Lobster, men det var verkligen ingen höjdare.

Robert - strike 1!

När vi käkat var Robert övertygad om vi skulle till Rigoletto och deras bar - det var där hans polare jobbade, 100 % säkert! Fine, vi gick dit och det var sjukt tomt på folk ^^ Ännu en gång hade Robert fel. Han polare jobbade inte alls där och det visade sig att vi inte ens skulle vara inne i stan, utan ute vid Tele2 Arena ^^

Robert - strike 2!

Vi tog en taxi ut, utan att veta vart vi skulle egentligen. Men när vi kom fram skulle vi bli varse ^^ Det var ett uteställe med 18-årsgräns!!! Alltså, herregud va gamla vi kände oss!!!

Robert - strike 3!

Nåja, efter ett par timmar satt vi i VIP-båset och Robert drog in beställning efter beställning. Jag och Sofie såg ut som mormor på dansgolvet, men vad gjorde det, vi fick iaf skaka lite rumpa innan vi åkte hem för kvällen!