Det börjar likna en lägenhet!

2017-04-09

Trots att det är delade känslor när det kommer till det här med Nacka Strand, kan jag inte låta bli att finkamma nätet efter nyheter och bilder på . Idag såg jag att det var dags för ännu en öppen visning och jag bestämde mig för att åka ut. Helt otippat fick jag med mig Johan också... Vi hoppade på färjan från Nybroplan och 30 min senare gick vi uppför den långa trappan.

När vi kom fram insåg vi att de hade flyttat visningslokalen till vår trappuppgång och när vi gick upp för trappan förstod vi att dörren till vänster var ingången till våran lägenhet! Trots avspärrningar kunde vi inte låta bli smyga in... Där stod vi och tittade runt i vår lägenhet! För en sekund trodde vi att vi hade världens största vardagsrum, men vi insåg ganska snart att det saknades en vägg och att halva ytan var grannens vardagsrum ^^

Nåja. Utsikten verkar bli helt OK iaf, men det finns så mycket jag funderar över... WIC:en såg så himla liten ut, balkongen, badrummet. Johan verkar mer än nöjd iaf och det är ju bra!