Brunch på Berns Asiatiska!

2017-04-08

Det är konstigt hur livet bara fortsätter som vanligt efter en terrorattack. Idag promenerade människor ute på stan och ett helt hav hade samlats på Sergels Torg för att delta i en manifestation. Johan och jag hade sedan länge en dejt inbokad på Berns Asiatiska och när vi gick dit passerade vi otaliga poliser som stod i varje hörn. Så himla konstigt.

Väl inne på Berns bestämde vi oss för att försöka att inte prata om det som hänt, utan ta vara på det vi har när vi har det. Att inte ta något för givet känns helt plötsligt så verkligt...

Vi båda hade stora förväntningar på maten, jag har nämligen bara hört och läst lovord om dem... Men jag måste erkänna att jag blev himla besviken ^^ Jag vet inte om jag blivit ett riktigt matpretto eller om det helt enkelt inte var speciellt bra. De kalla rätterna (sallader) var OK, medan de varma rätterna inte alls imponerade. Jag övergick ganska snabbt till sushin och käkade den råa tonfisken, den var faktiskt himla god... I övrigt var det inte speciellt bra tbh. Sushin borta hos oss är SÅ mycket bättre! Dessertbordet var bättre... Mycket som serverades var gott, riktigt gott faktiskt, medan andra inte alls höll måttet.

1200 spänn för en brunch inkl. ett glas vin... Nja, verkligen inte värt det. Men, nu har vi iaf testat och nu vet vi att vi inte behöver gå tillbaka dit nå mer!