2016 - Året som passerat - Q4

2017-02-01

Oktober

Jag hade lite svårt att släppa att vi faktiskt hade köpt en lägenhet och inte blev jag mindre exalterad när jag tog en promenad runt Djurgårdsbrunnskanalen och såg lägenheten på håll.


Vi hade finbesök på jobbet och det var dags för reviews! Jag hade dock inte räknat med att få göra ett par inspelningar till olika filmklipp som skulle användas vid vår release!


Det var dags för min älskade att fylla 30 år och vi åkte ner till Västervik för att fira honom! Vi blev ett stort gäng (familjen) som skålade och åt gott på Smugglaren! Hipp, hipp, hurra!! Innan vi åkte hem til Stockholm igen, kom Johans mor och Anna smygandes med en present till mig också - "Nathalie - Snart 30 år!".


13 oktober släpptes Battlefield till de första användarna och helt plötsligt var vårat spel ute! Något som jag spenderat större delen av de senaste åren på… och jag kunde inte vara mer stolt! På jobbet skålade vi tillsammans och firade tillsammans!


För första gången på länge var det äntligen dags för ett teamevent! Vi åkte iväg till The Target, en shootingrange, där vi fick skjuta med fem olika pistoler! Det viktigaste av allt den här kvällen var såklart att ta reda på vem av oss som sikta bäst, jag eller Johan… Jag vann!November

Månaden inleddes med en intervju i tidningen Arbetet. Ni kan läsa den här!


Tidigt en söndagsmorgon mötte jag upp Ivan vid Östermalmstorg. Det snöade stora flingor och det kändes riktigt vintrigt! Idag skulle vi hålla en presentation under Netlight Edge Conference i Konserthuset. Shit, jag var lite nervös, men samtidigt väldigt pepp! Det skulle bli så kul! Konserthuset var fantastiskt vackert och snart fylldes lokalen med närmare 800 personer! Plötsligt hördes våra namn på scenen och det var dags att inta scenen!

Vilken presentation, vilken succé! Det gick riktigt, riktigt bra och folk verkade mer än nöjda! Många skratt och mycket applåder! Jag har aldrig varit så nöjd efter en presentation!


Dags för Comic Con och en liveintervju med Aftonbladet!


9 november hände något som inte hänt på över 100 år – Stockholm fick 4 dm snö inom loppet av 24 timmar! Helt otroligt vackert, men det lamslog ju såklart hela Stockholms kollektivtrafik.


I samarbete med Linköping Universitet deltog jag i deras reklamkampanj ”Vad vill du bli?”. Det blev en kort, men bra, film som förhoppningsvis inspirerar unga att plugga vidare efter gymnasiet!

(Klicka på bilden nedan för att komma till filmen!)


Den 19 november var det dags för årets stora fest – Battlefield 1 Release Party! Jag hade köpt mig en riktigt läcker, svart vintageklänning med djup urringning. Jag matchade det hela med en ”choker”, ett snyggt halsband med svarta stenar och en par höga svarta klackar… Och Johan, gud så snygg han var!December

Äntligen, äntligen, äntligen… Maldiverna, here we come! Efter en riktigt lång resa – 3 flyg, en bussresa och en båtresa senare, klev vi äntligen av på vår ö i Maldiverna! Vi välkomnades av ingen mindre än vår restaurangägare, som jag på helt otippat kan fått kontakt med via Instagram.

Herregud vilken semester, dagarna tillhör de absolut bästa i hela mitt liv. Och vilket paradis… Jag önskar att de här minnena aldrig bleknar, jag vill minnas det magiska vattnet, värmen, dofterna, kärleken… Världens bästa semester, detta kommer bli så svårt att slå!

Dagen innan vi skulle åka hem, blev jag födelsedagsfirad av hela restaurangpersonalen med tårta och skumpa! När vi kom till restaurangen hade de dukat upp bordet med blommor och på duken stod det ”Happy B Day”. Dessutom stod det champagne på kylning och innan jag visste ordet av stod självaste restaurangchefen där och sjöng ”Happy Birthday” för mig! Dessutom blev jag serverad en chokladtårta bakad av honom ^^ Herregud!

Efter massa mat och en bit tårta, hade vi mer än halva tårta kvar… Så, vi gjorde det enda rätt – delade ut tårtan till våra favoritanställda! När vi kom tillbaka till hotellrummet väntade ännu en tårta, haha!


Min 30-årsdag spenderades på resande fot, men Johan gav mig ett minne för livet!

Maldiverna Maldiverna Maldiverna

När vi var tillbaka i Sverige, firade vi min födelsedag tillsammans med våra kollegor på Ljunggrens den 16e istället! Dessutom fick jag äntligen riva av pappret på de stora paketen som väntade på mig där hemma!


För första gånger ever, spenderade jag inte jul tillsammans med mina föräldrar! Konstig känsla, som att jag övergett dem ^^

Jag följde med Johan hem till Västervik där vi firade jul två gånger och hängde med hans polare. Det blev en härlig hemmafest på juldagen, där jag insåg hur gammal jag blivit då jag och Johan var de äldsta på plats! När hände det här?!


Nyårsafton blev en lugn och sansad tillställning hemma på Grev Magnigatan. Vi lagade trerätters (under två dagars tid) och sedan skålade vi in tolvslaget nere på Strandvägen. Så himla mysigt och skönt!