2016 - Året som passerat - Q1

2017-02-01

Jag vet att vi är långt in på 2017 redan, men jag hann aldrig göra en årsresumé av 2016! Nu när sitter jag hemma och är lite ynklig (läs; förkyld), passar jag på att sammanfatta 2016, enjoy!


Januari

Efter en riktigt härlig nyårsafton här hemma, där vi började smida planer för en solsemester, slog vi slag i saken och bokade en drömresa till Maldiverna!!!

Sun Island Resort Maldives Sun Island Resort Maldives Sun Island Resort Maldives Sun Island Resort Maldives


Det tog ett par år, men den här månaden låste jag ner de sista högskolepoängen som behövdes för att färdigställa min examen.


Jag och Sofie drog ner till Lund och deltog i årets upplaga av DataTjej. Jag tackade nej till att hålla en presentation den här gången, men jag fick så många snälla kommentarer på mässan om mina tidigare presentationer jag hållit!


Februari

DICE flyttade från Slussen och den fantastiska utsikten i Glashuset, till vårat nya enorma kontor i Fatburen. Efter månader av renovering öppnades äntligen hela kontoret upp och vi fick tillgång till vår matsal, bar och lekrum!

DICE Office Fatburen DICE Office Fatburen DICE Office Fatburen

DICE Office Fatburen DICE Office Fatburen DICE Office Fatburen

Söndagsdejtande var något vi försökte oss på när vintern var som absolut gråast. Vi promenerade runt på Östermalm och i Vasastan och provade allt från Östermalms bästa korvmoj, till Afternoon Tea och brunch.

Östermalms KorvspecialistMars

DataTjej intervjuade mig och det var en intervju som blev väldigt uppskattad! Jag fick höra många lovord när den publicerads under ”Månades DataTjej”.

Östermalms Korvspecialist


Under våren kände jag helt plötsligt lite träningspepp i kroppen igen och körde därför igång med en s.k. Ryss. Ett toppningsprogram för att sätta nytt PB i squats. Oj så bra det gick, det var ingen större konst att öka vikterna och efter 6 veckor åkte 92,5 kg upp utan större problem och mitt nya PB var ett faktum!


För att fira 1,5 år tillsammans, gjorde vi något helgalet och tog in en helg på Grand Hotel här i Stockholm. Det tar inte ens 10 minuter för oss att gå dit, men vi ville lyxa till det lite! Och vilken fantastisk helg vi hade! Vi njöt av varandras sällskap i deras SPA-avdelning och framför allt i deras ångbastu i ett par timmar innan vi slog oss ner på Verandan och avnjöt en härlig middag.


Ibland har man en sån där riktigt bra dag, en dag när allting bara klaffar! 31/3 var en sådan dag i år… Jag fick nämligen reda på att jag blivit utsedd till ”spokesperson” för Battlefield 1 samt att jag skulle få åka iväg till EA Play i Los Angeles!