Soffinspiration!

2017-01-22

Kan ni förstå att det är gått 6 månader redan sedan vi skrev på kontraktet för vår nya lägenhet?! Idag fick jag lite feeling och bestämde mig för att ta en promenad in till stan och kolla på en soffa på MIO. Johan följde med och jag måste erkänna att jag blev smått överraskad när vi båda var rörande överens om soffan! Stil, storlek och färg - check, check, check!

Vi fortsatte nedför Kungsgatan och svängde in på SOVA när vi ändå var i farten. Vi testade lite olika sängar och jag tror att Johan äntligen förstod varför jag snackat så mycket om Tempur, han verkade gilla den sängen bäst han också. Vi snackade lite med en säljare som hintade om en bra deal (förmodligen inte) och att den dealen snart var förbi (troligen inte). Han gav oss ett kort och bad oss återkomma om vi ville ha en riktig sängprovning.

Vi köpte med oss varsin semla hem från Wienercaféet och när vi satt där i soffan och mumsade, gick det upp för Johan hur verkligt allt det här med lägenheten faktiskt är... "Det blir en helt annan sak när vi kollat på en soffa...".