Hipp hipp hurra - 30 år!!!

2016-12-15

30 år... Smaka på den siffran ^^ Jag fyller 30 år idag!

Klockan ringde 03:30 och det var dags att lämna ön, lämna Maldiverna... Så trist! Min födelsedag inleddes med den tradigaste frukosten jag skådat - ett par torra bullar och marmelad ^^ Tack gode gud att vi fick lite frukt till!

Vi slussades ombord på en båt och när vi åkte iväg vinkades vi av med ett "See you soon!"-meddelande. När vi kom fram till flygplatsen var det bara att vänta... Inrikesflyget tog oss till Males flygplats och där fanns det inte speciellt mycket att göra eftersom varenda butik hade inventering ^^ Vad är oddsen!?

Min födelsedagslunch intogs på Burger King - 200 spänn för ett tradig hamburgare ^^ Efter ett par timmar var det äntligen dags att boarda flyget till Qatar. Under den här flygresan var vi inte jättemånga på planet, så när tjejen framför mig började tjafsa valde jag helt sonika att flytta på mig. Hur orkar folk?!

I Qatar hann Johan handla lite fin whiskey innan vi skulle boarda flyget till Sverige. Vilken mardröm... Vi delade flyg hem med ett transferplan från Thailand. Vilken typ av svenskar åker till Thailand under december? Nope, fel... Barnfamiljer! Fy fan va många skrikande ungar på ett och samma ställe, instängda i ett flygplan. Hade jag inte haft mina noise cancelling lurar hade jag förmodligen dödat någon.

Födelsedagsmiddagen bestod av ris och kyckling, ett glas vin och en baileys till teet. Fint ska det vara!

Plötsligt kommer en av flygvärdinnorna och knackar Johan på axeln... "Ni kan komma nu", viskar hon till Johan. Hmm, vad nu då? Jag följde efter och gick bakåt i planet. När jag kom fram tog de undan gardinen och där står ett helt gäng ut kabinpersonalen och sjunger "Happy birthday"! Framför dem står varsitt glas champagne och en söt liten 30-årsbakelse!! Naww, Johan dåååå!!! Va söt han är! Om det är något jag kommer minnas från min födelsedag är det definitivt det här tillfället...

När vi kom fram till Sverige kändes allt så himla grått och färglöst. Hur överlever man en hel vinter utan sol?! Det må har varit min första heldedikerade solsemester, men det är definitivt inte min sista... Dags att smida nya planer?

Maldiverna Maldiverna

Maldiverna Maldiverna Maldiverna