Maldiverna - 8 december

2016-12-08

Idag var faktiskt första dagen det var mulet. Inte för att det gjorde jättemycket egentligen eftersom temperaturen fortfarande låg runt 30 grader...

Vi bestämde oss för att hyra en varsin cykel och utforska resten av ön. Jag visste att det fanns en riktigt fin sandbank på ena sidan och jag hoppades att vi skulle kunna ta lite mysiga kort där.

När vi kom fram var vi helt ensamma, inte en enda människa så långt ögat kunde se. Helt otroligt faktiskt. Vi ställde upp stativet och sedan fjantade vi loss under en timmes tid ^^ Haha, herregud vilken bildserie vi fick... Inte mycket som kunde användas dock ^^

Maldiverna Maldiverna Maldiverna Maldiverna

Maldiverna Maldiverna Maldiverna

Maldiverna Maldiverna

Efter lunch började solen kika fram igen och vi tog en promenad genom öns odlingar. Bananer, sallad, ägg, frukter, m.m. Hur mycket som helst!

Maldiverna Maldiverna

På eftermiddagen hände något med vattnet... Det gick från att vara klart, till att vara helt löjligt klart! När vi promenerade fram och tillbaka från vår bungalow kunde jag inte sluta titta på vattnet som såg ut som en pool... på riktigt! Kolla vara på den här bilden som jag tog med mobilen!!!

Maldiverna