Maldiverna - 5 december

2016-12-05

Vi förstår inte riktigt att vi är här... Mitt i paradiset. Otroligt klyschigt, men herregud vilket paradis det är.

Att vakna upp och titta ut över turkosblåa havet är surrealistiskt. VI försöker att gå upp om dagarna och inte sova bort halva semestern. Vi äter frukost strax efter halv nio och försöker sitta där, länge, och inte stressa i oss maten. Det är verkligen något vi båda saknar, att kunna sitta vid ett matbord och bara sitta... Det är vardagslyx som många glömmer av tror jag.

Maldiverna Maldiverna Maldiverna

Efter frukosten gick vi bort till andra sidan ön där den stora baren ligger. Här kan man sno åt sig ett par solsängar och springa mellan havet, baren och poolen... Inte helt fel, eller hur?!

Av någon anledning så har man inte haft en bra semester om man inte ser ut som en pepparkaka när man kommer hem. Så, vad gör man åt det? Mja, man tar ett äckligt foto och lägger ut det på Instagram och Facebook så att folk kan irritera sig lite... Enda rätta!

Maldiverna Maldiverna Maldiverna

Idag passade vi också på att snorkla lite. Att simma med hajar är rätt coolt, även om de är små. Så himla orädda och så fina att titta på! På kvällen däremot, simmade det in hajar av den större storleken under får balkong... Upp emot 2,5 meter skulle jag säga att de var! Man får lite mer respekt för dem när man ser hur snabbt och enkelt de sliter sönder sin mat.

Maldiverna Maldiverna

Ett par timmar efter att solen gått ner, drog jag med mig Johan ner på stranden för att fota stjärnhimlen. Den här gången behövde han iaf inte frysa (vilket han har gjort alla andra gånger jag dragit med honom, stackarn ^^). Jag fick ett par riktigt fina foton, kanske ett par kandidater att printa ut i större format till och med!

Maldiverna Maldiverna Maldiverna