Maldiverna - 4 december

2016-12-04

Jag vaknade upp till strålande solsken och +30 grader… Jag svepte undan gardinerna och beskådade den fantastiska utsikten från vårat fönster! Det är svårt att förstå att man verkligen är här, det är nästan så jag måste nypa mig i armen.

Att äta frukost alldeles intill vattenbrynet och bli uppassad hela tiden, det är drömmen! Steka ägg med grön chili och tomat, sallad och mer färska tomter… Så gott! Inte nog med det, jag smet iväg och hämtade en skål med riktigt god mangoyoghurt och färsk frukt! Rena rama efterrätten!

Idag spenderade vi större delen under en parasoll, men en bok i ena handen och en drink i den andra! Det är alltså såhär våra kommande dagar kommer se ut – äta, sola, bada, äta, sola och bada! Hårt liv!

På kvällen tog vi en promenad till andra sidan ön och hade ett sånt där superromantiskt tillfälle då vi slog oss ner på bryggan och tittade på solnedgången tillsammans. Där satt vi, dinglandes med benen i vattnet och med armarna runt varandra. Så himla mysigt! Tänk att få göra en sån här resa tillsammans med den man älskar, det är verkligen balsam för själen!