Battlefield 1 Release Party!!!

2016-11-19

Idag var dagen med stort D – dags för Battlefield 1 Release Party! En tillställning värdig röda mattan och en kväll vi absolut inte fick missa, sas det!

Jag var ute i god tid den här gången och kvällens klänning köpte jag redan för en månad sedan. Jag hittade en vacker, svart vintageklänning på Judit, en secondhand-butik med fokus på klänningar. En djup urringning både fram och bak och ett släp baktill. För att väga upp den djupa urringningen köpte jag ett vackert halsband på Zanslösa Zmycken. Håret plattades och topparna lockades, sedan sotade jag mina ögon som pricken över i:et. På fötterna hade jag ett par svarta pumps från Kurt Geiger, inköpte i London för många, många år sedan!

Johan var så galet stilig i sin snygga kostym från Oscar Jacobsen, nästan så jag blev lite nykär igen!

Vi tänkte vara lite smidiga och beställde en taxi bort till jobbet, där vi skulle hoppa på en buss ut till Norsborg och eventet. Vilket misstag! Trafiken på Strandvägen stod helt stilla och innan vi hade kommit förbi Nybroplan hade klockan tickat 15 minuter och taxametern visade 250 spänn! ^^ Herregud...

Nåja, vi kom fram iaf och utanför kontoret stod 3 bussar och folk köade för fullt. 30 min senare befann vi oss i Hangaren och när vi kom innanför dörrarna möttes vi av bord dukade för 1100 personer!! Helt sjukt mycket folk!

Vi serverades ett par glas champagne innan vi slog oss ner vid ett bord och blev serverade både huvudrätt och dessert. Sedan skiftade fokus till party istället!

Jag hade tänkt steget längre den här gången och hade faktiskt med mig ombyte! Jag gled ur min långklänning och bytte till en kort klänning istället och ett par söta ballerinaskor!

När klockan närmade sig 00:30, var Johan den smarta av oss och bestämde att vi skulle hoppa på en av bussarna innan allt stängde 01! Det kan ha varit den bästa idén ever, för hade jag behövt gå i mina skor ens ett par minuter till, hade jag behövt amputera båda fötterna ^^ Herregud va ont jag hade och det var fan ett under att Johan inte behövde bära mig hem från Östermalmstorg (idag sitter jag här med en riktigt vacker blånagel) ^^

Kul hade jag haft iaf och vad vore en lyckad kväll utan ont i fötterna!?