Popcorn, äntligen popcorn!!!

2009-11-07

Shit va dagen gick fort igår. Vår enda lektion hade vi 15-17 i Modellbygge & Simulering... Men innan det gick dagen sjukt fort, trots att vädret var så grått som det kan bli. Vi pockade undan lite här hemma, åt frukost, jag räknade några mattetal och vips, så var det dags att skynda till skolan.

 

När vi gick hem hade det såklart hunnit bli bäcksvart ute, men det gör inte så mycket, för Norrköping rustar för juletider vilket innebär att träden med alla lampor har tänts och vattenfallet nere vid skolan lysts upp.

 

 

När vi kom hem vankades det hemlagad pizza, fast ikväll var det bara jag och Blondie... Det var ganska skönt faktiskt att bara vara vi två som trängdes i köket. Dock blev vi bjudna till D & S och självklart tackade vi ja till det. Tvätten skulle dock hinna torka först och maten skulle tuggas klart, men sen gick vi iväg.

 

Popcorn... gaaaalet längesen jag åt popcorn! Jag är verkligen en sucker. Men vi har ju ingen micro och ställa sig och göra popcorn 4 real, är bara drygt. Det resulterar i att det inte blir nåt helt enkelt, men igår kväll så blev det! MUMS!