Netlight EDGE Conference

2016-11-06

Idag var det dags för mig och Ivan att hålla en presentation på Netlight EDGE Conference. Det är Netlights internationella konferens och i år hölls den alltså i Stockholm, i Konserthuset närmare bestämt. I publiken satt ~700 konsulter och när vi stod där bakom scenen kände jag hur det började pirra i kroppen. Vi hade en himla bra presentation på gång, men vi hade inte kört igenom den en enda gång tillsammans... Det var lite skrämmande!

Konserthallen fylldes med människor och snart var det vår tur att inta scenen. Vi klev på till musiken av Battlefield-temat, så jävla pampigt! Vi inledde direkt med vår BF1 SP-trailer. Sedan flöt det hela på hur bra som helst! Jag pratade lite om DICE historia, bryggade över till Ivan och sedan tog jag vid igen. Vi visade vår revealtrailer och jag pratade lite om hur väl mottaget BF1 blivit och vilken hype det skapat. Vi pratade om utmaningarna att jobba i ett så stort team och hur det är att ha en release med 2-3 års mellanrum. Men, allt är inte en utmaning när det kommer till spelutveckling. Det är bland det roligaste som finns och en av de största anledningarna till att man inte vill jobba med något annat är hur man påverkar människor runt om i världen! Vi visade två reactions-videos och publiken älskade det! När vi var klara och tackade för oss, applåderade de högt och länge, så länge att vi fick gå av scenen eftersom de inte gav sig!

Det kändes så sjukt bra i hela kroppen, så jävla bra vi var! Riktigt stolt över mig själv och Ivan! Det här kommer bli ett sånt där event som jag kommer blicka tillbaka till när jag känner mig dålig... För dålig är jag inte, jag är rätt bra faktiskt!

Jag hoppas att det togs lite bilder under presentationen och att de skickar dem till mig när de väl är klara... Det hade varit riktigt kul att se!