Snö, slask, regn...

2009-11-05

Det är väl så det har sett ut de två senaste dagarna. Igår snöade det, ganska stora flingor och på kvällskvisten bar alla bilar ett snötäcke. Mysigt? Nja, både och... Idag har det mest varit iskallt ute och regnat. Morgonen började med att jag var dötrött och vägrade kliva ur sängen, trots att det knackade på dörren. Nåväl, jag visste att det bara var Emil ändå, det var nämligen projektarbete på schemat idag.

 

Trött i bollen som jag var, orkade jag inte laga någon mat, så grabbarna sprang ner på Rosa Pantern och köpte pizza till sig och en gyros i pitabröd till mig. Jag förstår inte varför det är så gott!

 

Anyway, pga regnet tog vi bilen till skolan... jag hade föreläsning och killarna skulle snacka med vår italienare ang. projektet. När jag gjorde dem sällskap tittade de på mig med stora ögon och Pierangelo frågade - "Why did you write this?! It's wrong!!!"... varefter jag självklart var tvungen att säga emot - "Nooooooo, you must have said it!" ^^ Han fnissade lite åt mig och lovade att han skulle skicka ett mail ifall han kom på hur det verkligen låg till, haha!

 

När vi väl kom hem igen, så satte vi oss vid varsin dator och började leta rätt på mat att laga kommande helg/vecka. Ganska snart hade vi tio rätter på menyn, så då skrev vi en lista och stack iväg till COOP. 1½h senare kom vi ut igen och jag undrade hur f*n vi skulle få plats med allt i det där lilla kylskåpet ^^ Men... mja, det gick ![:P](/img/smilies/wink.png) Packar man bara rätt så går allt tydligen... Jag säger alltså att gurkan har hittat sin plats i kylskåpet!

 

Sen har jag hunnit med kvällens träning, en dusch och nu sitter jag här och smuttar på lite kvällste... Gonatt!