Nyheter i trappan!

2016-09-03

Jag fick ett tokryck i helgen och bestämde mig för att försöka få ordning på utrymmet i trappan upp till loftet. Det har känts lite för mycket som att en student bor där, det tycker jag inte om.

Jag bestämde mig för att ta en sväng på stan och åkte in till Bolia, Habitat och MIO. På Bolia hittade jag inget av det som jag letade efter, däremot fick jag syn på en lampa som skrek efter mig när jag lämnade butiken.

Vidare in på Habitat och där hittade jag ett par schyssta förvaringslådor samt ett par fina ljuslyktor på REA. Därefter konkade jag mig in till stan och tog en sväng på MIO. Där fanns det en och annan fin inredningsdetalj som jag tänkte fylla med ljusslingor.

Inte nog med allt detta, jag hann in på Lagerhaus också innan jag åkte hem. Där köpte jag ännu en ljuslykta, ett par söta kort och korthållare i mässing.

Inte en billig shoppingrunda vill jag lova, men nu ser trappan ut som något ur en typisk inredningskatalog ^^ Precis som jag vill ha det! Mina söta japanska dockor fick en egen glaskupa och mina söta skor (handgjorda i Italien) fick en egen plats istället för att ledsamt ligga i en skokartong!

Oscar Properties Nummer 4 Oscar Properties Nummer 4 Oscar Properties Nummer 4