En välbehövd semester!

2016-08-08

Årets semester kunde inte ha börjat bättre - strålande solsken och värme! Det blev iaf ett par dagar på stranden och plaskande i vattnet hemma i Värmland innan vi åkte ner till Västervik.

Från det att vi parkerade bilen i Västervik till att vi åkte hem till Stockholm igen, var det full fart! Första kvällen i tex. var det tydligen "fullast hos Mogge" som gällde ^^ Vi åkte ut till Johans polare som bodde i en stor villa med riktigt fin uteplats med härliga möbler. Någonstans på vägen hade grabbarna rensat ett helt flak öl och bestämt att vi, under morgondagen, skulle grilla och bada bubbelkopp! Gud va härligt!

Dagen därpå vaknade vi och solen sken, igen. Vi hämtade upp Robert för att handla till kvällens grillning och när vi skulle in på ICA kunde jag inte låta bli att fnissa lite åt dem och kläderna som de hade valt (oberoende varandra) ^^ De såg verkligen ut som B1 och B2... Jeansshorts, röd T-shirt och vita Converse!

Väl hemma hos Mogge hade Josefin joinat oss... Hon jobbade dock under MC-veckan och låg back på antalet sömntimmar, det tog inte speciellt lång tid innan hon hade somnat i soffan... Stackarn! Johan och jag slängde ihop en riktig god potatissallad, Robert svängde ihop en grym bearnaisesås och Mogge stekte 1,6 kg oxfilé till perfektion! Vi luftade ett par flaskor rödvin och sedan slog vi oss ner för att äta... Herregud va gott det var!! Till efterrätt blev det en smulig rabarberpaj med glass... Fan va bra vi är!

Midsommarafton Midsommarafton Midsommarafton Midsommarafton

Fram mot småtimmarna var det dags att slänga av skyddet på bubbelkoppen och hoppa ner. Med en iskall Margarita i handen, kröp jag ner i 38 grader varmt, bubblande vatten! Alltså, jag hade det såååå bra!!

Dagarna fortsatte och det var något i görningen varje dag - inflyttningsfest, gokart, bio och grillning ute hos Johans far. Egentligen skulle vi ha åkt till Göteborg också, men vädret visade ösregn hela kommande vecka vilken fick oss att tänka om. Efter en vecka i Västervik tackade vi för oss och tog svängen om Stockholm innan vi åkte till Degerfors igen och lämnade tillbaka bilen som mina päron hade lånat oss. Vi passade på att hälsa på mormor Elly (numera 96 år och pigg som få) och åt gott vid Våtsjön med härlig utsikt!

Hur kul det än är att träffa alla under semestern, så är det väldigt, väldigt skönt att komma hem igen! Nu har vi ett par lugna dagar i Stockholm innan det är dags att hoppa på jobbet igen! Vi har ju trots allt världens bästa Battlefield att färdigställa!

Midsommarafton Midsommarafton Midsommarafton