Nacka Strand No4

2016-07-18

"Nathalie, vad tror du om den här lägenheten?", ropade Johan när han satt vid datorn... Han visade upp ett nybygge i Nacka Strand med stor terrass och utsikt över Stockholms inlopp.

Han kikade runt på Hemnet (sjukt gulligt) eftersom vi tidigare i veckan hade rekat hur mycket vi kunde få i lånelöfte. Inget seriöst kikande dock, vi var både rätt överens om att vi inte skulle flytta förrän om ett år eller två anyway.

"De har visning på måndag, ska vi gå iväg och kika?", undrade han med ett brett leende ^^ Han var nog mer sugen än han ville erkänna.

Sagt och gjort... Idag åkte vi ut till Nacka Strand och välkomnades in i en visningslokal. Det var alltså ingen lägenhet vi kikade på, utan en lokal där ett kök och badrum stod uppmonterat. Det var ganska mycket folk på visningen och när vi fick en intresseanmälan att fylla i, tänkte vi att "Ja, vafan... Vi kan väl lika gärna skriva att vi är intresserade av en lägenhet eller två, det är alltid bra att finnas med i ett register."

Längst ner på pappret stod dock något i stil med "Intresseanmälan sker i turordning, ibland till och med på inlämnat klockslag"... Haha, det fanns ju inte en chans att vi skulle få någon av dem. Så, jag kikade inte runt speciellt seriöst, tittade mest på färgerna och materialen (utan att öppna några skåp alls). Vi lämnade in pappret till mäklaren, sedan tackade vi för oss...

Nacka Strand Nummer 4 Nacka Strand Nummer 4 Nacka Strand Nummer 4

Alldeles intill busshållplatsen skyltades det stort om ännu ett nybygge - The View. Vi gick in på sidan och gjorde en intresseanmälan... "Tack för er anmälan! Lägenheterna säljs i den turordning som intresseanmälan kommit in. Ni har plats 5743 i turordning." Haha, herregud ^^ Om vi hade plats 5000+ på lägenheterna vars säljstart inte ens påbörjats, vad hade vi då för chans på lägenheterna vi precis anmält oss till!? ^^