EA Play & E3 - Dag 3

2016-06-12

Dagen med stort D var äntligen här! Idag var det upp till bevis... En live-stream med 64 spelare med både kändisar och Youtubers. Att inte ha visat mer än en enda trailer innan det här eventet och sedan slå gamingvärlden på käften med en hel timmes live-stream, det är vågat! Typiskt DICE om ni frågar mig ^^

Innan jag åkte iväg till eventet, hade jag lite annat jobb att göra... Jag fick nämligen äran att vara en Roaming Reporter för EA under eventet. Jag skulle med andra ord rapportera både bilder och blogginlägg till hela EA Insider! Så, jag bunkrade upp alla mina kuddar i sängen och gick igenom bilderna hittills, sedan skickade jag iväg ett gäng och de publicerades omgående!

När jag kom fram till eventet var allt i full gång och folk sprang både hit och dit! Allt kontrollerades en sista gång och snart var eventet igång! Först ut var vår nya gameplay trailer och fy fan va bra den är! Inte lika bra som vår första, men ack så bra!

Därefter var det dags för det som alla har väntat på - 64 player live-stream med kändisar såsom Zac Efron och Snoop Dogg ^^ Och gissa vem som fick en selfie med Mr. Snygging?! Meeee!! Haha, så jävla nöjd jag ser ut brevid Zac! Sedan fick jag även till ett par bilder på Snoop Dogg, Jamie Foxx, Tyrese Gibson, mfl.

EA PLAY and E3

EA PLAY and E3 EA PLAY and E3 EA PLAY and E3

EA PLAY and E3 EA PLAY and E3 EA PLAY and E3

Bygget höll ihop som det aldrig hade gjort annat och allt bara fungerade, felfritt! Live-streamen blev en hit och folk förundrades över den fantastiska grafiken... Det är bra jävla snyggt om ni frågar mig!

Snart var allt över och folk började tacka för sig och röra sig hemåt... Nu var det dags att öppna upp eventet för allmänheten och för "vanliga" människor att få känna på spelet. Själv skulle jag iväg till E3 och hjälpa till att sätta upp konsolerna i vårat bås.

EA PLAY and E3 EA PLAY and E3 EA PLAY and E3

När vi kände att det räckte för dagen promenerade vi hem till hotellet för att duscha en snabbis och byta om, sedan möttes några av oss upp i lobbyn. Vi bestämde oss för att ta hissen upp (23e våningen) till en av de bättre sushi-restaurangerna i stan - Takami Sushi & Robata. Deras kök hade öppet i 10 min till så vi fick snabba oss på om vi ville beställa mat. Vi ringde gäng nr 2 och hörde ifall de ville joina oss och det ville de så klart... Det innebar att vi som satt vid bordet skulle beställa in mat till oss alla... så, vi tog in två av varje på menyn och hoppades på att det skulle räcka ^^

Om det räckte? Haha, ohja! Köket måste hatat oss...

EA PLAY and E3 EA PLAY and E3