EA Play & E3 - Dag 2

2016-06-11

Efter en relativt tidig kväll (23-ish), vaknade jag upp klarvaken och trodde att klockan var närmare 06... Den var 01 ^^ Som tur var somnade jag om ganska snabbt igen och vaknade vid 05 istället. Sofie var också vaken och efter en liten stund säger hon "Ska vi hugga en bulle ut till Venice Beach?" Självklart, varför skulle vi ligga här och stirra upp i taket?

Sagt och gjort, vi slängde oss in i en Uber och körde iväg... Små regndroppar föll när vi kom fram och allt var fortfarande stängt (så klart, klockan var ju inte ens 07). Trots det fanns det en hel del folk i rörelse, av alla dess slag ^^ Jag slängde ner mina skor i väskan och borrade ner fötterna i sanden medan jag gick och fotade efter stranden... Vilken känsla!

EA PLAY and E3 EA PLAY and E3 EA PLAY and E3 EA PLAY and E3

När våra magar började kurra slog vi oss ner på ett hörn och beställde in lite frukost. Där satt vi och studerade alla människor som passerade oss medan regnet smattrade mot taket. Det var verkligen mysigt!

Därefter promenerade vi bort till Santa Monica (~2 km) innan vi var tvungna att ta en taxi tillbaka till stan... Vårat skift började nämligen vid 10. Men, vi hann iaf med att se Venice Beach den här morgonen och vi kände oss rätt nöjda med det.

EA PLAY and E3 EA PLAY and E3

Dagens lunch blev en riktig höjdare! Om gårdagens lunch representerades av kvantitet, representerades dagens av kvalitet. Vi slog oss ner på Katsuya, en sushi-restaurang av det lite finare slaget. Jag beställde in Wagyū Tobanyaki, crispy rice and spicy tuna och seared tuna med spicy salsa. Wagyū-köttet var fantastiskt gott!

EA PLAY and E3 EA PLAY and E3 EA PLAY and E3

EA PLAY and E3 EA PLAY and E3 EA PLAY and E3

Eftermiddagen bestod av mer preppande och testande... Helt sjukt vad mycket det är att tänka på inför ett sånt här event! Allt kan gå snett på en livestream och då måste man vara beredd på det mesta! Som tur var blev det inte en alltför sen kväll och vi hade tillräckligt med tid på oss för att göra ytterligare ett besök i Santa Monica (iaf för min och Sofies del). Vi lyckades få bord på BOA, en av Santa Monicas bästa restauranger och det märktes på servicen, drinkarna och maten.

Aleks hade en dålig dag och han hade inte riktigt "haft den där känslan", det var inget som hade stått ut under dagen som fått honom på glatt humör. Jag bestämde mig för att överraska honom och bad servitören komma in med en lite roligare efterrätt när middagen var över. Sagt och gjort! In kom en efterrätt med sprakande tomtebloss och visst fick vi oss ett leende!

EA PLAY and E3 EA PLAY and E3 EA PLAY and E3

EA PLAY and E3 EA PLAY and E3 EA PLAY and E3

Vi beslöt oss för att gå vidare till en av de bättre barerna i området - The Misfit, men där var det låååång kö... Så, vi slog oss ner på en annan bar i väntan på att kön skulle tunna ur, sedan gick vi tillbaka och testade deras drinkar!

Måste säga att det här var en riktigt trevlig dag! Tummen upp!!