EA Play & E3 i Los Angeles - Dag 1

2016-06-10

Efter att ha spenderat större delen av torsdagskvällen med att packa, var det äntligen dags att hoppa in i taxin på fredagsmorgonen. Framme på flygplatsen kryllade det av folk, jag förstår inte varför?! Som tur var mötte jag upp Sofie och Berlin och eftersom vi reste med SAS Plus, fick vi gå in via Fast Track! Sjukt skönt... Det skulle visa sig (efter bara någon timme), att SAS-piloterna gått ut i strejk och att vi kom med det sista planet till Los Angeles... Sinnessjuk tur!

Planet lämnade marken på utsatt tid och det visade sig att jag hade turen att få ett ledigt säte bredvid mig... Ren och skär lyx i 11 h ^^ Jag kollade igenom film efter film och det tog drygt halva flygresan innan jag insåg att vi (som åkte SAS Plus), faktiskt hade tillgång till WiFi! Igen, lycka!!

Efter 11 h resa (som kändes som 7 h) och en av de bästa landningarna jag varit med om, landade vi i LA. Bagaget tappades inte bort den här gången och snart var vi på väg till hotellet - Westin Bonaventure, hotellet som True Lies delvis spelades in på. Det rör sig om den kända hästscenen, där Arnold tar sig upp till översta vången på hästen via hissen ^^

Så snart vi var incheckade tog vi oss vår första (av många) promenader ner till The NOVO och EA PLAY. Här var förberedelserna i full gång. Innan vi satte igång att hjälpa till, behövde vi nyanlända lite mat i magen. Tanken var en "lättare" lunch eftersom vi skulle äta tillsammans på kvällen, men det var bara att glömma efter att min tallrik kom in på bordet...

EA PLAY and E3 EA PLAY and E3

Med lite ny energi i kroppen var det dags att hjälpa till inne på EA PLAY. Vi satte upp datorerna och fixade ett par timmar innan det var dags för oss nyanlända att smita till hotellet och få ett par timmars sömn.

EA PLAY and E3 EA PLAY and E3 EA PLAY and E3