Singstar och wannabe-PappaPizza

2009-10-31

Det var en ganska lugn fredag igår.. Som vanlig i mitt hem ![;)](/img/smilies/secret_laugh.png) Dagen började med ett besök hos vår italienska föreläsare, Pierangelo, för att diskutera vårat kommande databas-projekt. Det tog inte många minuter innan Emil kläckte den underbart korkade kommentaren/frågan - "Are you going to Pappa Grappa today?", varpå han höjde ögonbrynen och svarade lite fundersamt - "Yeeees, I am... Whyyy?".

 

Och vadan denna kommentar? ^^ Haha jo, jag skulle väl inte kalla oss stammisar, men vi är iallafall flitiga besökare hos Pappa Grappa Pizzeria, och första gången vi var där efter sommaren fnissade vi lite och funderade ifall våra italienska föreläsare var lika flitiga besökare. Vi skrockade lite och menade på att vi bara behövde sitta där och vänta, sen skulle vi få se kungarna ![:P](/img/smilies/wink.png) Tro det eller ej, men in kom de ^^  

 

Vi tog oss ner på stan och Emil shoppade loss! Han har länge snackat om att han ska köpa ett Singstar till PS3 och spöa skiten ur mig, så idag köpte han det!

 

Jag svängde in på Hemtex och föll för ett par gardiner (för ovanlighetens skull). Sedan fortsatte vi hem på varsitt håll för att käka innan det var dags för nästa lektion kl.15-17 ... suck! Det är verkligen INTE kul ^^

 

När vi plågat oss igenom ännu en lektion med en annan italiensk föreläsare, åkte vi till COOP för att handla till kvällens pizzabak. Färska räkor, lufttorkad skinka, mozzarella, ruccola m.m. Dessutom köpte vi julskum ^^ HAHA satans smaskens ![:P](/img/smilies/wink.png)