London - Battlefield Reveal - Dag 3

2016-05-06

Då var det äntligen dags, dagen med stort D är här! När jag vaknade idag var jag faktiskt lite pirrig, nästan som ett barn på julafton ^^ Helknäpp, jag vet... Men jag är så sjukt stolt över det här spelet och jag är så glad över att jag har varit med och utvecklat det!

Vi träffades nere i restaurangen för att äta frukost tillsammans. Större delen av lokalen var fylld med ansikten jag numera kände igen. Dagen bestod därefter av mer preppande och när kvällen närmade sig visste jag inte riktigt vart jag skulle ta vägen... Jag var superpeppad! Inte så konstigt kanske, det här var ju trots allt min första reveal som jag varit med på (och jag hoppas att det blir fler)!

Plötsligt började det dyka upp ansikten som jag kände igen, bl.a. kända YouTubare och folk jag träffat på kontoret. Biografen fylldes med förväntansfulla människor och snart hade timern tickat ner till 0. Dags för offline-eventet där de inbjuda fick en något mer exklusiv presentation... De fick se mer gameplay än vad vi visade på online-eventet!

När trailern visades för första gången fick jag gåshud över hela kroppen! Jag försökte ta in allt som hände, men det gick inte riktigt. Jag tror inte jag förstod hur stort det skulle komma att bli när vi visade trailern live för resten av världen.

Efter offline-eventet var det min tur att göra ett par intervjuer, en av dem ligger uppe på GAMEREACTOR.

När klockan slog 21:30 hos oss i London var det äntligen dags - Battlefield 1 gick live! Vi slog tittarrekord på Twitch med över 505 000 människor som följde streamen... Sen fanns det så klart fler streams runtom på nätet, så jag har ingen aning om hur många som faktiskt kollade totalt!

Mottagandet var HELT GALET! Internet exploderade verkligen! Kommentarerna strömmade in och alla var positiva, varenda en! Hela kroppen skakade när jag försökte hinna med att läsa kommentarerna... Vad hade vi gjort!?

När showen var över och kamerorna stängdes av, tittade vi alla på varandra och skakade på huvudet. Det här var det sjukaste vi varit med om! Vi kunde inget annat än att köra "high fives" och kramas!

På kvällen skålade och firade vi en lyckad reveal. På något vänster fick jag in en hel pitcher med Sex on the Beach... Nej, jag drack inte upp hela själv ^^ Därefter blev det en vända i hotellbaren tillsammans med resten av gänget! Helt plötsligt var klockan 03:30 och min väckarklocka var ställd på 06... Det blev inte många timmars sömn den här natten, men det var det helt klart värt - en once in a lifetime experience!!!