10 senaste åren - 2006 - New York

2016-04-14

New York, USA

Vi tjejer möttes upp i Stockholm och spenderade en natt på Arlanda Hotell innan det var dags att hoppa på flyget till New York tidigt onsdagsmorgonen. Efter en lång flygresa (dock non stop), landade vi äntligen i New York och åkte direkt till hotellet.

Det visade sig att vi skulle på bo på Hotel Chelsea, ett berömt konstnärstillhåll. Det sägs att Dylan Thomas avled här samt att det var här som Sid Vicious (Sex Pistols) påstås ha mördat sin flickvän. Det var väl kanske inte det mest flotta hotellet jag bott på, men jag var så sjukt trött och jetlaggat att vad som helst hade fungerat som säng.

En dusch och en tupplur senare begav vi oss ut på teamets order, vi skulle käka hamburgare! Efter att ha slagit oss ner på en restaurang och beställt in de flottigaste hamburgarna jag någonsin har sett, dök en man plötsligt upp vid vårat bord. Han påstods sig vara vår nya manager och han ansåg att vi behövde börja träna och gå på diet om vi ville bli världskändisar ^^ Så sjukt uppgjort, snudd på irriterande.

Nåja... Line och jag delade rum och när klockan passerade 03, låg vi båda klarvakna. Vi funderade på att gå ut och ta en promenad, men bestämde oss för att småprata oss till söms igen ^^

Andra dagen i NY väntade runt hörnet och idag var det dags att påbörja våra nya liv! Vi drog iväg till ett stort och lyxigt gym och där väntade Patricia Moreno. Hon var tydligen ganska känd inom kändiskretsarna för att ha hjälp många få ordning på fläsket och dieten... Passande ^^ Vi fick varsin tygväska med kläder... Det var som något hämtat ur en video från 80-talet! Trodde jag skulle dö, så pinsamt ^^ Träningspasset pågick i drygt 2 h och vi trodde att vi skulle dö... Jag var så nära på att svimma att jag blev tvungen att lägga mig ner, aldrig hade jag varit så slutkörd förut! Det bästa med hela gymvistelsen var den fantastiska ångbastun och fick avnjuta efteråt, herregud så skönt det var!

På eftermiddagen blev det en lunch innan vi hoppade in i vår private buss. Den körde oss vidare till en radiointervju och där fick vi erfara att det är ganska svårt att göra en intervju tillsammans när man är 5 stycken som tror eller inte tror att de ska svara.

Vår diet höll ett helt dygn... Jag tänker inte åka till USA och inte äta pannkakor med sirap till frukost, glöm det! Så, jag beställde in den största tallriken på menyn med pannkakor, jordgubbar och lönnsirap ^^ Ska man så ska man göra det ordentligt, eller hur?! Men, detta skulle bita mig i rumpan senare under dagen och straffet för att ha brutit dieten, blev att äta sushi i China Town. Detta skulle bli första gången för mig och jag var allt annat än imponerad ^^ Sophie väste, Line vägrade och Cazzidy kräktes... Jag käkade inte upp mitt jag heller, men det kan ha berott på mängden wasabi som fanns gömd i bitarna.

På relativt tom mage var det dags att besöka Gleason's Gym - ett boxningsgym i Brooklyn. Stora boxare såsom Jake LaMotta, Roberto Durán och Mike Tyson tränade här... Till och med Muhammed Ali spenderade otaliga timmar i ringen på det här gymmet. Det blev ett rejält träningspass och det passade mig hur bra som helst, jag tycker boxning (som träningsform) är rätt kul faktiskt!

Innan vi lämnade New York, hann vi även med ett besök i Queens. Där fick vi chansen att se alla fantastiska graffiti-målningarna som sträckte sig från marken och upp på varenda vägg i närheten! Det var helt sjukt att se faktiskt.

Line och jag hann även att spendera ett par timmar på stan och shoppa lite! Klart man måste handla nåt i varje stad man besöker, hähä!